Welkom bij Speel- en Werkplaats De Nieuwe Weg!

De Nieuwe Weg biedt arbeidstraining en dagbesteding voor mensen met een beperking. Daarnaast bieden wij vakantie opvang voor basisschoolkinderen. Op ons ruime erf in Vinkenbuurt (gemeente Ommen, tussen Balkbrug en Nieuwleusen) is voor iedereen iets te doen: van spelen tot sleutelen en van timmeren tot bakken in de keuken. Op deze website lees je er alles over!

Arbeidstraining, Dagbesteding en Jeugdzorg

IMG_4395Voor iedereen

Bij ons kun je in een veilige en warme sfeer andere mensen ontmoeten om mee te werken. Wij hebben een groot terrein, een gastvrij huis en werkplaatsen waar voor een ieder iets te doen is. Je kunt komen voor de gezelligheid, maar ook om allerlei werkzaamheden te doen. We spreken van te voren af wat je wensen en doelen zijn.

Kom eens kijken

Ben jij op zoek naar een uitdagende, ontspannen invulling van je dag? Of zoekt u als ouders een deskundig, betrouwbaar en gezellig opvangadres voor uw zoon of dochter? Dan zijn wij de locatie! Kom gerust langs voor een praatje met een kopje koffie om de sfeer te proeven. We laten u graag ter plekke zien wat wij te bieden hebben.

Kijk ook voor meer informatie, naar onderstaande film en websites.

 

www.natuurlijkommen.nl

www.zorgboeren.nl

LZ30sbb-beeldmerk-fc